E-knihy pro naše čtenáře

 

Našim čtenářům nově nabízíme stahování e-knih zdarma.  V našem on-line katalogu nyní mohou vybírat, prohlížet nebo přímo stahovat e-knihy ze souboru více než 1 800 titulů z e-knihovny E-KNIHY zdarma ke stažení v online katalogu knihovny
Městské knihovny hl. m. Prahy. Elektronické knihy čtenáři najdou v našem on-line katalogu nahoře vpravo, v záložce ODKAZY. (www.prahapetrovice.cz/online-katalog , https://raks.mlp.cz/library/petrovice/)

 

 

KNIHOVNÍ FOND: Letos jsme pro vás nakoupili přes 490 nových knižních titulů - pro děti, teenagery i dospělé. Protože jde vesměs o  nejžádanější knihy na současném českém knižním trhu, věříme, že mezi nimi každý najde právě tu svou zamilovanou. A jako vždy, také v tomto roce jsme nabídku obohatili novými knihami ve "Výměnném souboru z MLP". Pokud si nevíte rady s výběrem, dejte třeba i na naše tipy. (viz Novinky)

KE KNIHOVNÍM řadám, které máte v oblibě, patří také:

Anglická knihovna: K zapůjčení jsou jak díla velikánů světové literatury, tak i současných bestsellerových autorů všech žánrů, beletrie pro dospělé stejně jako knihy pro dětské čtenáře nebo teenagery. Co se týká náročnosti čtení v angličtině, vedle knih v originále nechybějí ve výběru ani  tzv. „zjednodušené“ knihy, které podle vyznačeného stupně obtížnosti používají menší slovní zásobu. Knihu v angličtině si tak u nás najdou i ti, kteří se jazyk teprve učí. (viz Novinky)

Knihovna turistických průvodců: nabízí průvodce světových metropolí a atraktivních zemí (od New Yorku přes Řím až po Berlín a od Mexika přes Island až po Čínu). (viz Novinky)

Deskové hry: Vybírat můžete z různých druhů, takže neváhejte a užijte si příjemnou zábavu. (viz Novinky)