Typ akce: 
Senioři
Datum: 
30.09.2018 10:00 - 31.12.2018 15:00

Vážení milovníci cestování,

dovolujeme si Vás seznámit s nabídkou zájezdů cestovatelského portálu SENIOR TRAVEL, kteý vznikl na základě úzké spolupráce mezi rekreační komisí Svazu důchodců České republiky, o.s. a cestovní kanceláří Fantasy Travel, s.r.o. Naším hlavním cílem je poskytnutí cenově výhodných, avšak kvalitních zájezdů pro seniory, a to za poznáním, kulturou, historií a odpočinkem. Protože každý má jiná očekávání, snažíme se vždy nabídnout dovolenou či výlet jak po České nebo Slovenské republice autokarem nebo vlastní dopravou, tak i letecky k moři. Všechny zájezdy sestavujeme s ohledem na věk seniorů. U všech zájezdů, a to i zahraničních, jsou k dispozici česky hovořící průvodci nebo delegáti, kteří ochotně pomohou zodpovědět jakékoliv dotazy nebo zrealizovat Vaše přání. U mnoha zájezdů je také možné využít výhodných nabídek i pro členy rodiny, kteří jsou mladšího věku.

Spolehnout se můžete i na osobní a vstřícný přístup celého našeho kolektivu. Skupinám můžeme vytvořit individuální nabídku i v odlišných termínech. Věříme, že si z naší nabídky vyberete.

Pro více informací jsme Vám kdykoliv k dispozici na telefonním čísle 778 493 492 nebo na e-mailové adrese: zajezdy@seniortravel.cz.
Osobně nás můžete navštívit od pondělí do pátku v době od 10:00 do 15:00 na adrese:  Praha 5, Na Bělidle 34 (metro Anděl).

Kompletnĺ nabídku naleznete na https://www.seniortravel.cz/

S Úctou Aleš Pekař
 

Adresa: 
Na Bělidle 34
Praha 5
Česká republika
CZ