Prague Ice Cream Festival 2018 - zmrzlinový festival v Praze

Typ akce: 
Děti
Datum: 
17.06.2018 10:00
Přijďte se pobavit s rodinou nebo přáteli na Prague Ice Cream festival - svátek všech druhů zmrzliny. V současné době je zmrzlinový festival Prague Ice Cream Festival největším festivalem svého typu ve střední Evropě.
Přijďte se pobavit s rodinou nebo přáteli na Prague Ice Cream Festival - svátek všech druhů zmrzliny! Není lepší způsob jak zahájit léto! Znovu vás osvěží vaši oblíbení místní i světoví výrobci. Vychutnáte si zde nejrůznější druhy zmrzlin - typu gelato, točené, jogurtové, ice roll, sorbety, speciální – veganské, bio apod. i nanuky... Na své si přijdou i milovníci čerstvého ovoce, alko i nealko nápojů, kávy či dobrého občerstvení.

Čtvrtý ročník bude také obohacen o skvělý doprovodný program pro všechny věkové skupiny a rozšířené zázemí pro vaše pohodlí. Nově se těšte na báječné workshopy. Samozřejmě nebudou chybět tolik oblíbené soutěže, zmrzliny zdarma, ochutnávky, party stan či dětský zábavní park vč. skákacího hradu, dětského tetování, kreativních účesů apod. Nenechte si ujít soutěž o nejlepší zmrzlinu festivalu. Když nakupování je potěšením...

Festival se koná v areálu Výstaviště Holešovice na Praze 7. Metrem vystupte na stanici červené linky C „Nádraží Holešovice“ a popojeďte jednu stanici tramvají 12, 17 nebo 24, do zastávky „Výstaviště Holešovice“.

 

Cena: 110 Kč

Snížená cena: 80 Kč

Rodinné vstupné: 300 Kč

Adresa: 
U Výstaviště
17000 Praha 7 - Holešovice
Česká republika
50° 6' 22.1364" N, 14° 26' 6.198" E
CZ