5.ročník Běhejme a pomáhejme útulkům.

Typ akce: 
Sport
Datum: 
27.05.2018 15:00 - 18:00
Přátelé a kamarádi,
otevřete si prosím diáře, charitativní akce Běhejme a pomáhejme útulkům ve Stromovce je opět tu:).

Pro ty, kteří o akci ještě neslyšeli a rádi by věděli o co jde, tak pár řádků. Běhejme a pomáhejme útulkům je charitativní akce, jejíž
výtěžek putuje zvířatům v útulkách po celé České republice.

Máme před sebou již 5. ročník akce, kterou jsme odstartovali v Praze v roce 2014. Tehdy jsem začal přemýšlet nad pomocí útulkům a pozval své kamarády, ať si přijdou se mnou zaběhat do Stromovky. Sešlo se nás 26 lidí a vybrali jsme 4.000 korun pro útulek z Hněvic. Akce se lidem líbila a vloni nás bylo už 1500 lidí a vybrali jsme mezi sebou pro Zvíře v tísni, Útulek Libeň a Naděje Pro Čtyři packy 200.0...00 Kč. Kromě Prahy jsme vycestovali pomoct útulkům do Brna, Liberce, Klášterce nad Ohří, Příbrami, Plzně, Litoměřic, Opavy, Pardubic. Pomohli jsme celkem 17 útulkům a vybrali pro ně 638 000 korun.

Máme pro Vás připravené 2 okruhy – běžecký na 4 km a pěší na 1 km. Běh je bez měření času, neběží se o vítězství, nemáme připravené stupně vítězů. Smyslem akce je přijít si proběhnout, projít v pohodovém tempu se svými kamarády, dětmi, psy a společně pomoct útulkům, které jsme vybrali.

Po akci se můžete zúčastnit odpoledního programu jako je vystoupení dogdancingu, psí agility, dogfrisbee, hudební program atd. Celý program brzy zveřejníme a samozřejmě se můžete vyfotit s naším maskotem ;).

Letos jsme zvolili pro pražskou akci: Voříškov.cz, Naděje Pro Čtyři Packy, ForDogs z.s. a Projekt HOPE PRAHA. Jejich práce má opravdu velký smysl, léčba starších psů, koček je velmi finančně nákladná a ukážeme lidem, co spolky vedou, že si jejich práce vážíme a dodáme jim podporu, motivaci.

STARTOVNÉ - 100 Kč se dává do zapečetěných kasiček na místě. Pokud víte, že nemůžete přijít, ale i tak byste rádi přispěli, je
založený transparentní účet 2901198295/2010, kam lze přispět a peníze předáme útulkům.

Budu moc rád, když přijdete, akci sdílíte na FB a vemete své kamarády. Naším přáním je, abyste si užili krásné odpoledne s Vaší rodinou, přáteli, zasportovali si a společně uděláme dobrou věc. Přispějeme na zvířata, která se nemají tak dobře jako ta naše u nás doma. Děkujeme a budeme se na Vás těšit.
Petr Sokolík a kamarádi z Běhejme a pomáhejme útulkům.

Adresa: 
Stromovka
17000 Praha 7 - Holešovice
Česká republika
50° 6' 19.908" N, 14° 25' 39.0576" E
CZ